Σχετικά με το Biano

Καλώς ορίσατε στο Biano!

Ξεκινήσαμε ως ένας κατάλογος επίπλων και διακόσμησης με όραμα ο καθένας να μπορεί να έχει ένα όμορφο σπίτι. Όμως, το να συλλογιζόμαστε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα σε ένα μέρος, δεν είναι αρκετό. Για αυτόν τον λόγο συνεχώς δουλεύουμε πάνω σε τεχνολογίες χάρη στις οποίες μπορείτε στο Biano να αγοράζετε άνετα και έξυπνα το καλύτερο για εσάς. Και αν αναζητάτε τα πιο δημοφιλή έπιπλα, ή τα φτηνότερα, ή ό,τι ταιριάζει περισσότερο στο δικό σας αγαπημένο στυλ ή έπιπλα που δείχνουν σαν το ονειρεμένο κομμάτι που έχετε αποθηκεύσει στο κινητό σας.

Ο στόχος μας είναι να σας δείξουμε μέσω αυτών των τεχνολογιών έναν πλήρως καινούργιο τρόπο αγοράς επίπλων και διακόσμησης. Θέλουμε να είστε σε θέση να αγοράζετε και τα έπιπλά σας έξυπνα – όπως ακριβώς κάνετε και με τις υπόλοιπες αγορές σας. Αναζητάμε την έμπνευση για τις τεχνολογίες σε όλον τον κόσμο, και όμως όλες τις αναπτύσσουμε μόνοι μας εντός της εταιρείας.

«Ο στόχος μας είναι να σας δείξουμε μέσω αυτών των τεχνολογιών έναν πλήρως καινούργιο τρόπο αγοράς επίπλων και διακόσμησης»

Οπτική αναζήτηση

Ανεβάζετε μια εικόνα και εμείς σας βρίσκουμε ίδια ή παρόμοια προϊόντα είτε ανά τιμή είτε ανά διαθεσιμότητα.

Σύσταση παρόμοιων προϊόντων

Για κάθε προϊόν θα σας συστήνουμε παρεμφερή προϊόντα, για να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα ψώνια σας, ακόμα και αν το «δικό» σας προϊόν έχει εξαντληθεί.

Έξυπνη ταξινόμηση

Τα αγαπημένα προϊόντα της επίκαιρης περιόδου θα τα βρίσκετε πάντα ταξινομημένα στις πρώτες σελίδες της αναζήτησης.

Εξατομίκευση περιεχομένου

Θα σας συστήνουμε και θα σας υπενθυμίζουμε προϊόντα που σας άρεσαν τόσο στο δικό μας όσο και σε άλλα e-shop.

Εξειδικευμένα φίλτρα

Μπορείτε να επιλέγετε σε κάθε κατηγορία ό,τι πρέπει να πληροί ο δικός σας μελλοντικός οικιακός εξοπλισμός.

Προηγμένα αναλυτικά στοιχεία

Είμαστε σε θέση να αναλύουμε μεγάλο όγκο δεδομένων, έτσι ώστε να γίνουν οι αγορές σας όσο το δυνατόν άνετες.

Το Biano παγκοσμίως

Δεν θέλουμε να φέρνουμε ενός όμορφου και ταχτοποιημένου σπιτιού μόνο σε Χρήστες της Τσεχικής Δημοκρατίας. Έχουμε υποκαταστήματα ήδη σε 8 χώρες και ετοιμάζουμε περισσότερα και σε άλλες χώρες.

Τσεχία

Σλοβακία

Ολλανδία

Ρουμανία

Βραζιλία

Ουγγαρία

Πορτογαλία

Ελλάδα

Ιταλία

Η ομάδα μας

Φτιάξαμε την ομάδα μας στο Biano με καταπληκτικούς συνεργάτες με πολύ ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αυτή η ομάδα αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος τακτοποιεί τα σπίτια του.

Tomáš Hodboď

CEO

Tereza Mizerová

CFO

Dominik Dvořáček

CTO

Ondřej Bolkovec

CMO

Jakub Knittl

Product manager

Zuzana Petříková

HR Business Partner